شناسهٔ خبر: 218820 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

اطلاعیه شماره ۴ سازمان هواپیمایی کشوری؛

مجوز انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های امام خمینی و مهرآباد صادر شد

لوگو سازمان هواپیمایی کشوری طبق اطلاعیه شماره ۴ سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص فضای هوایی کشور و عملیات پروازی در فرودگاه‌ها؛ مجوز انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های امام خمینی و مهرآباد از تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ صادر شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور در اطلاعیه شماره ۴ در خصوص فضای هوایی کشور و عملیات پروازی در فرودگاه‌هااعلام کرد؛ پیرو اطلاعیه شماره ۳ این سازمان، به اطلاع هموطنان گرامی می‌رساند با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، مجوز انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های امام خمینی و مهرآباد از تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ صادر شده است.

همچنین انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های ارومیه، کرمانشاه، آبادان، شیراز، کرمان، رشت، یزد، زاهدان، گرگان و بیرجند از روز شنبه مورخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ امکان‌پذیر است.

 لازم به ذکر است سازمان هواپیمایی کشوری تأکید می‌کند جهت جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده و سوداگری، مردم عزیز کشور صرفاً از سایت‌های معتبری که فهرست آن‌ها در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.caa.gov.ir در دسترس است، بلیت هواپیما تهیه نمایند و جهت اطلاع از عملیاتی شدن سایر فرودگاه‌ها نیز صرفاً به اطلاعیه‌های این سازمان توجه کنند.